top of page


Ara
Gübre Çeşitleri ve Uygulama Dozları
GÜBRE NEDİR ? Gübre, bitkilerin sağlıklı büyümesi için gerekli olan katı veya sıvı, organik veya inorganik mineraller içeren bitki için...
yavuzertarim
26 Nis3 dakikada okunur
1 görüntüleme
0 yorum


Serada Sebze Yetiştiriciliğinde Fosforlu Gübrelemenin Önemi
Serada Sebze Yetiştiriciliğinde Fosforlu Gübrelemenin Önemi Serada Sebze yetiştiriciliğinde birim alandan yüksek verim ve kaliteli ürün...
yavuzertarim
28 Eki 20242 dakikada okunur
15 görüntüleme
0 yorum


Ateş Yanıklığı Hastalığı
Ateş yanıklığı hastalığı (Erwinia amylovora) bakteriyel bir hastalıktır. Ayva, armut, ceviz, elma, alıç ve Rosaseae familyasının bazı...
yavuzertarim
27 Tem 20223 dakikada okunur
152 görüntüleme
0 yorum


Ayva Çeliği Köklendirme
Ayva Fidanı Üretmak İçin birkaç yöntem vardır. Biz Çelikten Köklendirme nasıl yapılacağı konusunu işleyeceğiz. Anaç Seçimi: Ayva çeliği...
yavuzertarim
16 Şub 20212 dakikada okunur
3.311 görüntüleme
0 yorum


Köy Usulü Pekmez
Doğal Pekmez Nasıl Yapılır? Kalitesi Nelere Bağlıdır? Öncelikle pekmezin kaliteli olması için; üzümün yetiştirildiği yer, yetiştirme...
yavuzertarim
14 Eki 20202 dakikada okunur
1.841 görüntüleme
0 yorum
bottom of page